Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Provozní analýza gastronomického zařízení v Řecku
Dušková, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem bakalářské práce je analýza vybraného gastronomického zařízení v Řecku, spojená s charakteristikou jeho provozu, analýzou jídelního lístku a porovnáním s konkurencí, s jejichž pomocí lze nalézt silné a slabé stránky podniku. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První část se zabývá obecným vymezením pojmů z oboru stravovacích služeb. Druhá kapitola je zaměřena na charakteristiku Řecké republiky a řecké a krétské gastronomie. V třetí kapitole lze nalézt charakteristiku ostrova Kréta a lokality gastronomického zařízení spolu s analýzou jeho konkurence. Čtvrtá část se zabývá charakteristikou provozu podniku a pátá kapitola poskytuje návrhy na zlepšení do budoucnosti.
Provozní analýza vybraného ubytovacího zařízení
Silokhin, Evgeny ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Kondrashov, Alexey (oponent)
Cílem této bakalářské práce je analýza provozu středně velkého luxusního hotelu v Praze se zaměřením na organizaci a kvalitu poskytovaných služeb. Bakalářská práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy souvísející s provozem ubytovacích zařízení a systémem jejich fungování. Teoretická část se také zabývá popisem jednotlivých hotelových úseků. V praktické části se práce zaměřuje na dílčí provozní oddělení vybraného hotelu a také na charakteristiku konkurenčního prostředí. Na základě zjištěných informací byla sestavena SWOT analýza, díky níž byly vytvořeny vlastní návrhy jak efektivněji využit přiležitosti a předejít možným hrozbám.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.